Opinie medicala online

Documente necesare pentru o evaluare OnLine

In afara de lucrurile completate in formularul alaturat, va rugam sa trimiteti prin intermediul siteului www.wetransfer.com catre adresa contact@neurochirurgiespinala.ro urmatoarele documente :

Examen RMN si/sau CT coloana vertebrala si raport imagistic; este important ca investigațiile pe care ni le trimiteți să fie realizate în ultimele 3 luni, astfel încât să vă putem oferi o opinie corectă despre stadiul actualal afecțiunii

Daca ati mai fost operat pentru aceasta boala, va rugam sa trimiteti catre adresa de mail de mai sus si o copie a biletului de externare de  la operatia precedenta.

De-asemenea, daca mai aveti alte documente relevante (cum ar fi examinari ENG/EMG), va rugam sa le trimiteti si pe acestea catre adresa de mail.

Cum procedez daca nu am facut inca toate investigatiile pentru boala mea?

In cele mai multe cazuri, pentru o evaluare corecta a cazului, avem nevoie de o investigatie RMN a zonei afectate a coloanei vertebrale (cervical/dorsal/lombar). In cazul in care nu stiti ce investigatii sa efectuati va rugam trimiteti un e-mail catre adresa contact@neurochirurgiespinala.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp

Ce urmează după ce am trimis documentele?

In functie de rezultatul evaluarii dosarului medical si al investigatiilor trimise, va vom contacta telefonic si prin e-mail pentru a va indruma. Daca va fi necesar si o consultatie, veti fi contactat pentru a stabili data si ora acesteia.

Ce se intampla daca va fi nevoie de o interventie chirurgicala si daca decid sa o fac?

Veți fi contactat de colegele noastre pentru a programa intervenția, veți fi informat asupra costurilor și veți primi toate detaliile necesare despre internare, cum decurge aceasta, cum are loc externarea. De asemenea, colegele noastre vă va îndruma pentru completarea investigatiilor preoperatorii si consultul preanestezic.

Click aici pentru a accesa